Persoane interesate

marți, 30 octombrie 2012

Sfârşit de lună...tragem linie şi facem bilanţul!!!





Hello,


        Luna octombrie a fost o lună de toamnă cu mult soare şi care a trecut extrem de repede. Singurul lucru care mi-a lipsit foarte mult a fost timpul petrecut pe blog...am încercat din răsputeri să scriu măcar de 2-3 ori pe săptămână dar nu mi-a reuşit de cele mai multe ori. Având în vedere timpul limitat şi de această dată bilanţul este unul mai sărăcăcios....şi se prezintă astfel:


Campanii testare produse
     - am avut plăcerea să primesc spre testare din nou produse Hofigal de la magazinul online Dacic Cool cu ocazia lansării unei noi campanii" Scapă de răceală şi gripă cu remedii naturale româneşti"
Campanii Blogatu.ro
    - nu am participat la nici o campanie

Campanii Blogalinitiative
   - nu m-am înscris la nici o campanie

Premii câştigate la giveaway-uri
     - chiar dacă am participat la câteva concursuri nu am câştigat nici un premiu

Concursuri facebook
      - nu am câştigat nici un concurs

Ce mi-am cumpărat
      - mi-am comandat de la Cosmetic Plant un gel antiacneic şi o loţiune antiacneică din gama cu busuioc
- de la Oriflame din Campania 15 mi-am achiziţionat un spray de picioare Feet Up şi o cremă colorată Very Me


- o placă de păr Philips  HP8310 de la Altex ( am preluat o poză de pe net deoarece încă nu am intrat în posesia ei)

      Luna octombrie a fost luna în care am descoperit că  poţi cumpăra produse cosmetice foarte bune la preţuri accesibile...colaborarea cu Magazinul Dacic Cool a fost una foarte plăcută până acum şi sper ca pe viitor să rămână la fel de frumoasă.


                        Vă doresc un început de lună foarte frumos şi v-am pupat!!!

duminică, 28 octombrie 2012

Duminica mergem la....Castelul Bran!!!




Hello,


     A venit toamna şi nu ne mai putem permite să ne petrecem prea mult timp în natură deoarece fie plouă sau este prea răcoare....aşa că eu consider că este perioada ideală a anului de a vizita un muzeu, o casă memorială, o biserică, mănăstire, un castel etc...
    Pentru duminica aceasta m-am gândit că ar fi bine să trecem pragul Castelului Bran....
    
     Amfiteatru natural, străjuit la est de munţii Bucegi şi la vest de masivul Piatra Craiului, Trecătoarea Bran oferea prin deschiderea sa o largă panoramă atât spre Ţara Bârsei cât şi spre dealurile şi valea Moeciului.
Cetatea Bran a fost aşadar înzestrată cu un domeniu format din sate ale Ţării Bârsei precum: Baciu, Cernatu, Satulung, Turches, Tarlungeni, Zizin, Purcareni, Crizbav, Apata, Zarnesti şi Tohan (ultimele două făcând parte din domeniul până în anul 1395), stăpânii domeniului având drept de folosinţă asupra pădurilor şi apelor, asupra vânătorii şi pescuitului, asupra fântânilor şi a câmpurilor comune.

      Aşa cum a fost prevăzut, amplasamentul fortăreţei domina drumul, controlând una dintre cele mai importante căi de acces în Transilvania, evidenţiind rolul sau militar. Paza trecatorii era asigurată de garnizoana cetaţii. ( sursa )

         Dacă cumva sunteţi pasionaţi de istorie şi vreţi să aflaţi mai multe atunci puteţi să accesaţi site-ul http://www.bran-castle.com/ro/ şi el vă va pune la dispoziţie mai multe informaţii legate de istorie dar şi despre servicii turistice, localizare, acces, harta castelului, program de vizitare, tarife etc

                                                                         Sursa
 
         Castelul Bran este situat la mai puţin de 30 km de Braşov şi poate fi vizitat în fiecare zi a săptămânii diferenţiindu-se doar orele de vizitare. Preţul unui bilet variază între 5-25 Ron şi este inclusă şi taxa foto.

                                                                         Sursa

    Dacă vreţi totuşi să vă faceţi o idee despre ceea ce puteţi vedea,  site-ul http://www.bran-castle.com/ro/ vă oferă posibilitatea de a face un tur virtual al castelului.
    Haideţi să vedem şi câteva imagini din interiorul castelului:
                                                                 sursa
                                                                     sursa
                                                                      sursa
                                                                        sursa


        Pe mine chiar m-au cucerit aceste imagini şi dacă iniţial preţul biletului mi s-a părut cam piperat acum chiar pot să recunosc că merită vizitat cât de curând. Trebuie să precizez că aici la Castelul Bran se organizează o mulţime de evenimente culturale sau private...mai multe detalii cu privire la evenimentele culturale găsiţi în secţiunea Evenimente de pe site.


                             Vă doresc o zi de duminică perfectă şi v-am pupat!!!

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Giveaway aniversar: 6 luni!!!!




Hello,


    Se pare că s-au cam terminat zilele călduroase şi în locul lor vor veni zilele ploioase şi răcoroase. Chiar dacă nu ador vremea rece , nu prea am ce face şi trebuie să mă conformez....dar am un motiv foarte serios de a mă bucura deoarece pe data de 30.10.2012 blogul meu va împlini 6 luni şi sincer vă spun că sunt tare mândră că am reuşit să-mi fac prieteni şi să descopăr lucruri noi....în ultimul timp nu prea am avut timp să mă ocup de el şi să mă bun la curent cu toate noutăţile din blogosferă şi aş vrea să mă revanşez faţă de cititorii mei prin organizarea unui mic giveaway.

    Premiul este cumpărat de mine şi îl ofer cu mare drag.....el arată cam aşa:









         Premiul pe care-l voi oferi este format din:

- o geantă pentru cosmetice

- o loţiune contra căderii părului Chel Stop de la Hofigal

- un Săpun moale vegetal de la Hofigal



              Condiţiile pe care trebuie să le îndepliniţi pentru a vă putea înscrie la acest giveaway sunt următoarele:

1. Să mă urmăriţi prin GFC
2. Să daţi like paginii de facebook a blogului .aici
3. Să daţi de veste despre acest giveaway fie printr-un share pe facebook sau dacă aveţi blog printr-un mic anunţ pe blogul vostru.
4. Să lasaţi un comentariu la această postare în care să precizaţi numele cu care mă urmăriţi prin GFC, numele cu care aţi dat like şi link-ul care să arate că aţi dat share pe facebook sau aţi făcut un anunţ pe blogul vostru.

     ATENŢIE!!!! Share-ul trebuie să fie public şi nu accept înscrieri duble!!!!


            Câştigătorul îl voi alege cu ajutorul lui random.org şi îl voi anunţa pe blog şi facebook în termen de 48 h de la terminarea perioadei de înscriere.

Perioada de înscriere : 27.10.2012 - 04.11.2012 ora 00.00



                                    Multă baftă vă urez şi la cât mai multe înscrieri!!!



marți, 23 octombrie 2012

Planul meu de atac împotriva răcelii şi gripei!!!




Hello,


       Îmi place toamna deoarece spectacolul de culori oferit de covorul vegetal îmi transmite o stare de bine, de linişte şi de relaxare. Ador plimbările prin parc şi mai ales îmi place să ascult foşnetul frunzelor ruginii...nu vreau să cad în butoiul cu melancolie dar de cele mai multe ori natura îţi poate influenţa starea de spirit.

Asemenea naturii , corpul nostru este nevoit să treacă printr-o sumedenie de transformări odată cu schimbarea anotimpului. Trecerea de la temperaturi de peste 35 de grade celsius la temperaturi de 15-17 grade celsius poate avea repercusiuni asupra sistemului nostru imunitar.
Eu locuiesc într-o zonă montană şi pot spune că m-am obişnuit cu temperaturile scăzute dar se mai întâmplă să mai cad victimă şi unei mici răceli. De vreo 3-4 ani am observat că sistemul meu imunitar este unul foarte bine pregătit şi m-a ajutat să combat răcelile într-un timp foarte scurt.

Probabil vă întrebaţi care este planul meu secret de prevenire şi combatere a răcelii....ei bine este unul cât se poate de simplu şi foarte eficient. De cele mai multe ori am considerat că este foarte important şi să previi , nu numai să tratezi.

Încă de la sfârşitul primăverii eu culeg muguri de brad pentru a face sirop. Nu ştiu dacă vă era cunoscut faptul că acest minunat sirop este foarte benefic deoarece poate fi administrat pentru bronşite cronice, faringită, laringită, tuse, răceală, dureri de gât, amigdalită, gripă, alergii . Eu îl folosesc frecvent atunci când încep durerile în gât sau când vreau să mă îndulcesc deoarece este natural şi nu conţine coloranţi.

De asemenea , sunt conştientă că trebuie să-mi pregătesc sistemul imunitar pentru sezonul rece aşa că folosesc ca şi supliment alimentar Coenzima Q10 în ulei de cătină de la Hofigal.

       Recunosc că am descoperit beneficiile acestui supliment alimentar datorită prietenilor mei de la Magazinul online Dacic Cool şi pot să vă spun că sunt tare mulţumită de produsele lor mai ales că pot achiziţiona produse româneşti la preţuri prieteneşti.          Dacă v-am făcut curioşi şi sunteţi tentaţi să le încercaţi produsele atunci puteţi să accesaţi site-ul lor http://magazin.daciccool.ro/ sau pagina lor de Facebook http://www.facebook.com/pages/Magazin-Dacic-Cool/290261734413996?fref=ts care vă va ţine la curent cu toate informaţiile legate de produse şi promoţii.


          V-am vorbit despre prevenţie şi acum este momentul să vă dezvălui din ce este compus arsenalul meu de luptă contra răcelii şi gripei. În primul rând vreau să vă mărturisesc că sunt împotriva antibioticelor administrate fără  recomandarea medicului  şi prefer să mă tratez cu ajutorul produselor naturiste...mai exact ceaiurile şi siropurile. Am să vă explic cum am procedat eu acum 3 zile când " m-a vizitat" o mică răceală.

Pentru durerile de cap am folosit Salicilol Natural de la Hofigal, este recomandat pentru stările febrile, răceală, stări gripale, pentru calmarea durerilor de cap etc

Pentru frisoane am apelat la o baie fierbinte cu sare la picioare. Pentru durerile în gât am folosit sirop din muguri de brad   şi am băut un ceai cald de mentă cu lămâie.

           Vă mărturisesc sincer că acest tratament l-am pus în aplicare pe parcursul unei singure zi şi deja a doua zi eram mult mai bine. Eu sunt conştientă că dacă starea mea medicală se accentua şi mă simţea din ce în ce mai rău eram pe cale să apelez şi la medic dar din fericire nu a fost cazul de această dată şi să sperăm că nici nu va mai fi nevoie.


     Sfatul meu este să aveţi grijă de sănătatea voastră şi să nu vă bazaţi numai pe automedicamentaţie deoarece lucrurile pot scăpa repede de sub control ....dacă starea de sănătatea se agravează apelaţi la un medic specialist.

                                    V-am pupat şi multă sănătate vă doresc!!!   

vineri, 19 octombrie 2012

Sudocrem- cremă pentru iritaţii



Hello,


    În primul rând vreau să vă spun că vă simt lipsa din ce în ce mai mult....timpul liber chiar îmi lipseşte. Vreau să vă mărturisesc că mă străduiesc să ţin pasul dar de cele mai multe ori chiar nu îmi reuşeşte. Gata cu scuzele, haideţi să vă vorbesc un pic despre această cremă.

   În urmă cu ceva timp vă povesteam că datorită Simonei ( Vintage Look Simona ) am aflat despre crema Babylove de la DM. Mi-am achiziţionat-o şi după ceva timp am făcut şi un review.
   În momentul în care am făcut prima comandă de la Magazinul Dacic Cool am primit alături de produsele comandate şi 4 mostre de Sudocrem- cremă antiseptică pentru copii şi adulţi cu probleme de piele. M-am gândit că este ocazia ideală să o testez mai ales că aveam ocazia să fac şi o comparaţie între cele două creme Sudocrem şi Babylove.
    Înainte de a vă prezenta părerea mea despre această cremă o să vă prezint câteva informaţii oferite de producător.

   Mod de folosire: A se folosi pe pielea curată şi uscată. Aplicaţi pe zona afectată un strat subţire de cremă. Repetaţi ori de câte ori este nevoie. Folosită regulat, chiar şi după dispariţia iritaţiei, crema previne apariţia recidivelor şi asigură pielii o îngrijire eficientă.
Acţiune:
    - calmează iritaţiile şi senzaţia de mâncărime
    - protejează pielea împotriva substanţelor iritante ( ex urină sau fecale )
    - ajută şi accelerează procesul de regenerare a pielii
    - ingredientele au proprietăţi antiseptice
    - ajută la menţinerea unui nivel optim de hidratare a pielii

        Am folosit această cremă în special după epilare şi ceea ce am observat de prima dată este că are consistenţă mai moale şi se întinde mai uşor pe piele, se absoarbe mult mai repede spre deosebire de Babylove.

      Mă declar la fel de mulţumită de eficienţa cremei Sudocrem la fel ca şi în cazul celeilalte şi chiar o recomand. Este indicată şi pentru pielea bebeluşilor dar nu pot să vă spun cât este de eficientă. Eu vă spun că abia aştept ca această cremă să apară pe site şi să o pot comanda deoarece chiar mi se pare foarte bună pentru iritaţiile provocate de lama de ras ( în cazul meu ).....pe viitor o voi folosi şi pentru alte tipuri de iritaţii.
    Prin această postare am dorit să-mi exprim părerea mea sinceră cu privire la crema Sudocrem şi în acelaşi timp să-mi exprim public sprijinul în lansarea acestei creme  deoarece în cazul meu s-a dovedit a fi eficientă. Din partea mea are un mare DA.


        Ce părere aveţi despre această cremă? V-am pupat!!!!

  

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Review Gel de ras Balea




Hello,


        În urmă cu ceva timp mi-am cumpărat de la DM un gel de ras Balea şi am avut suficient timp să-mi formez o părere despre acest produs şi acum vreau să v-o împărtăşesc şi vouă.


Descriere producător 
Pentru piele sensibilă cu extract de piersică
Acţiune şi îngrijire:  Gelul de ras Balea Body este perfect adaptat pretenţiilor doamnelor. Pielea rămâne netedă, catifelată şi hidratată datorită extractului de piersică.
Utilizare: Umeziţi pielea, puneţi un pic de gel pe degete şi aplicaţi pe suprafaţa care urmează a fi rasă. Distribuiţi gelul uniform pe piele. După finalizare spălaţi cu apă.
Atenţie!! Recipientul se află sub presiune. Deschiderea , lovirea, perforarea, expunere la temperaturi de peste 50 grade celsius, raze solare directe, căldură sau aruncarea în foc chiar în stare goală sunt interzise. Este interzisă pulverizarea pe flacără deschisă sau orice obiect încins. A nu se ţine la îndemâna copiilor. Este interzisă reumplerea recipientului!!!


Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cantitate: 150 ml
Preţ: 8,29 Ron
Se poate achiziţiona din magazinele DM
Consistenţa: spumoasă, de culoare roz

Puncte tari ( + )

    + pielea rămâne catifelată şi hidratată
    + nu produce iritaţii
    + gelul produce o spumă foarte densă
    + este ideal pentru pielea mea sensibilă
    + ceea ce mi-a plăcut cel mai mult , mai ales pe timpul verii a fost senzaţia de răcoare pe care o resimt în timpul şi după epilare
    + este foarte economic
    + sistemul de dozare este unul foarte eficient
    + raportul preţ/ calitate este unul excelent
    + mirosul este de asemenea unul foarte plăcut de piersică
    + recipientul este unul foarte atrăgător.....recunosc că sunt atrasă de tot ce are culoarea roz

Puncte slabe ( - )

   - trebuie să vă mărturisesc că m-au cucerit produsele DM aşa că nici în cazul acestui produs nu am găsit nici un punct slab


         Până să folosesc acest gel de ras de la Balea obişnuiam să-i fur fratelui sau iubitului meu din spuma de ras şi mă declaram mulţumită dar acum pot face comparaţie şi chiar vă recomand să folosiţi un gel de ras special creat pentru domniţe deoarece chiar se simte diferenţa. Eu cu siguranţă voi rămâne fidelă acestui gel de ras Balea până în momentul în care voi descoperi ceva mai bun.


                   Vă doresc un sfârşit de săptămână călduros!!! V-am pupat!!!

marți, 2 octombrie 2012

Sfârşit de lună...tragem linie şi facem bilanţul!!!





Hello,


        Luna septembrie a fost o lună plină de schimbări în ceea ce priveşte viaţa mea personală şi profesională, schimbări ce m-au determinat , fără să vreau, să neglijez blogul şi chiar îmi pare rău. În această lună bilanţul stă în felul următor:


Campanii testare produse
     - am avut plăcerea să primesc spre testare produse Hofigal de la magazinul online Dacic Cool


Campanii Blogatu.ro
    - nu am participat la nici o campanie

Campanii Blogalinitiative
   - nu m-am înscris la nici o campanie

Premii câştigate la giveaway-uri
     - nu am câştigat nici un premiu

Concursuri facebook
      - nu am câştigat nici un concurs

Ce mi-am cumpărat
       - produse Hofigal de la magazinul online Dacic Cool, despre comandă v-am vorbit aici

  

       Luna septembrie a trecut repede şi din păcate timpul a fost un real duşman pentru mine. Să sperăm că luna octombrie îmi va aduce pe lângă noroc şi mai mult timp liber. Ceea ce m-a bucurat foarte mult a fost că am descoperit produse româneşti foarte bune.


                                                           V-am pupat!!!