Persoane interesate

vineri, 20 iulie 2012

Avita Premium- CHEWING C 500




Hello,


       Îm urmă cu ceva timp am participat la o campanie organizată de Blogatu.ro şi am primit un card şi nişte suplimente nutritive. Astăzi am să vă vorbesc despre CHEWING C 500.
         
    Descriere producător

     Un sistem imunitar tare este baza sănătăţii. Zi de zi se confruntă cu o serie de factori care duc la slăbirea lui (infecţii, poluare, substanţe ce creează dependenţă, etc.) De aceea nu ar trebui să uităm să-l sprijinim. În natură există multe plante (plante lecuitoare), care pot stimula şi întări sistemul imunitar. Una dintre ele este Echinacea, a cărei frunze, flori, dar mai ales rădăcinile au această capacitate. Speciile cele mai eficiente din genul Echinacea sunt Echinacea purpurea şi Echinacea angustifolia.
    Extractele lor acţionează la prevenirea inflamaţiei acute şi cronice ale căilor respiratorii, pot împiedica efectiv gripa sau angina, pot proteja vasele de sânge şi pielea. Chiar ele sunt componentele produsului pentru sprijin imunitar - IMMUNE BOOST, care interacţionează cu vitamina C, beta-carotenul şi complexul de bioflavonoide din lămâie. O parte componentă a acestui supliment nutritiv este zincul care în corpul uman are un rol de neînlocuit şi care din punctul de vedere imunitar dezvoltă şi activează limfocite T (un tip de celule albe), care luptă împotriva infecţiilor. Doza zilnică recomandată de zinc în conformitate cu standardele Uniunii europene este de 15 mg. Nu-l avem întotdeauna suficient în hrana zilnică. Un comprimat al produsului IMMUNE BOOST ni-l poate oferi.
Doza recomandată: 1 comprimat pe zi, după masă.



Compoziţie

Conţinutul unui comprimat

Vitamina A ( din beta-caroten )......... ...........................10000 u.i
Vitamina C ( ca acid  ascorbic) .......... .............................500 mg
Vitamina B6........................................................................20 mg
Zinc....................................................................................15 mg
Rădăcină din Echinacea  (Echinacea Agustifolia).........150 mg
Rădăcină din Echinacea.................................................150 mg
Bioflavonoide din lămâie................................................100 mg

Cantitate: 60 tablete
Descriere: Supliment nutritiv- tablete masticabile cu conţinut de 500 mg de vitamina C
Preţ : 57.39 Ron
Poate fi achiziţionat de pe http://www.avitapremium.ro/.



       În cazul suplimentelor nutritive este mult mai greu să observi schimbările produse la nivelul corpului tău în urma unei anumite perioade de utilizare. În ceea ce mă priveşte pot spune că acest supliment nutritiv mi-a fost benefic mai ales datorită faptului că m-a ajutat să-mi recapăt pofta de mâncare. Deasemea am observat ameliorări şi la nivelul pielii....m-a ajutat în vindecarea mai rapidă a rănilor produse de înţepăturile de insecte!!!
       Acestea au fost cele mai evidente schimbări observate de mine dar asta nu înseamnă că ele sunt singurele. Vitamina C este necesară pentru o bună funcţionare a sistemului imunitar şi mai ales am fost foarte plăcut surprinsă că acest supliment nutritiv de la Avita Premium are în compoziţia sa şi zinc.



                         Voi ce suplimente nutritive obişnuiţi să consumaţi?



                Vă pup şi vă doresc un sfârşit de săptămână cât mai plăcut!!!


       








    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu