Persoane interesate

joi, 28 iunie 2012

Colectează selectiv şi natura îţi va mulţumi!!!



Hello,



                    După cum bine ştiţi , probabil , în perioada 25 iunie-28 iulie se desfăşoară o nouă campanie ce are drept scop promovarea acţiunii colecteazaselectiv.ro.

Campania se desfăşoară la punctele de colectare în perioada 25 iunie- 28 iulie.

Punctele de colectare selectivă din oraşele care participă la campanie se găsesc aici http://www.ecoromambalaje.ro/harta_colectare_selectiva.php.

               Nu mai staţi pe gânduri, luaţi-vă părinţii, bunicii, copii, prietenii şi mergeţi la punctele de colectare  şi aduceţi minin 10 deşeuri de ambalaje iar în schimb veţi primi un tichet răzuibil pe care poate scrie fie Câştigător ( pix din carton reciclabil, un evantai, o brăţară reflectorizantă pentru biciclişti, o minge de plajă, un frisbee, magneţi de frigider) sau Continuă să colectezi selectiv.

            Toate tichetele au un cod unic de identificare ce trebuie înscris pe site-ul http://www.colecteazaselectiv.ro/  sau trimis prin SMS la 1899  pentru a putea participa la tragerea la sorţi ce are ca drept premiu un Ford Ka.


         Lista oraşelor care participă în acţiune : Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum şi sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucureşti.


              COLECTEAZĂ  SELECTIV ŞI  NATURA ÎŢI VA MULŢUMI!!!!

     

2 comentarii:

  1. O initiativa foarte interesanta, ar trebuie ca toata lumea sa iti citeasca postul ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da draga mea, ar trebui sa ne implicam mai mult si cat mai multi!!!

      Ștergere